Skip to main content
  1. Laatste nieuws

Inter Cars breidt uit: het betreedt de Belgische markt

2024-09-06

Inter Cars, een toonaangevende distributeur van auto-onderdelen, kondigt met trots de expansie naar België aan. Dit is een belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van het bedrijf. Nu België het twintigste land wordt in de operationele voetafdruk van Inter Cars, onderstreept die stap hoe zeer het bedrijf zich inzet om in heel Europa hoogwaardige oplossingen voor de automobielindustrie te bieden.
Vlag van België
Vlag van België
Baanbrekende expansie
Inter Cars is al lange tijd bekend als een toegewijde leverancier van kwaliteitsproducten en een uitzonderlijke service aan klanten in heel Europa. De beslissing om zich in België te vestigen weerspiegelt de voortdurende inzet van het bedrijf om te voldoen aan de veranderende behoeften van de auto-industrie. Peter Bynens, CEO van Inter Cars België, spreekt zijn enthousiasme uit over dit nieuwe avontuur: "De uitbreiding naar België is een strategische stap voor Inter Cars omdat we onze positie als toonaangevende distributeur op de Europese markt blijven versterken."

Sterkere partnerschappen opbouwen
Een van de belangrijkste doelstellingen achter de expansie van Inter Cars naar België is sterkere partnerschappen opbouwen met lokale klanten en leveranciers. Door zich fysiek in het land te vestigen, wil Inter Cars nauwer samenwerken met Belgische bedrijven en hun toegang geven tot een uitgebreid assortiment auto-onderdelen en -accessoires. Peter Bynens benadrukt hoe belangrijk het is om de samenwerking te bevorderen: "We zijn verheugd om nauw samen te werken met onze partners in België om oplossingen op maat te leveren die voldoen aan hun specifieke behoeften en wederzijds succes stimuleren."

Innovatie en uitmuntendheid stimuleren
Terwijl Inter Cars aan dit nieuwe hoofdstuk op zijn reis begint, blijven innovatie en uitmuntendheid voorop staan in zijn missie. Dankzij het uitgebreide productaanbod en branchekennis positioneert het bedrijf zich als een vertrouwde partner voor autoprofessionals die op zoek zijn naar betrouwbare oplossingen. Peter Bynens bevestigt opnieuw dat Inter Cars naar uitmuntendheid streeft: "Onze toetreding tot de Belgische markt is een kans om onze toewijding aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid te tonen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Send by email